Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@11:00:18 GMT

خیرین، سرمایه اجتماعی بسیار ارزشمند

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۲۰۸۱

خیرین، سرمایه اجتماعی بسیار ارزشمند

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم رونمایی از سامانه توسعه مشارکت‌های مردمی برای توسعه فضا‌های آموزشی با حضور محسن حاجی میرزائی وزیر آموزش و پرورش، مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی مدارس و جمعی از خیرین در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

در این مراسم حاجی میرزایی با اشاره به افتتاح طرح آجر به آجر و سامانه مهر مدرسه اظهار کرد: نیاز ما به خیرین صرفا نیاز مالی نیست، حضور آنها جزئی از کمک به نظام تعلیم و تربیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: خیرین، سرمایه اجتماعی جامعه محسوب می‌شوند و هیچ سرمایه‌ای به این اندازه با ارزش نیست و این کاری که امروز انجام شد، در جهت تقویت سرمایه اجتماعی بود. در تلاشیم که این کار توسعه پیدا کند و همه مردم ایران در امر مدرسه سازی، سهیم باشند.

مشارکت در مدرسه سازی جزئی از تربیت نسل آینده است

حاجی میرزائی با بیان اینکه مشارکت در مدرسه سازی جزئی از تربیت نسل آینده است، گفت: این سامانه طراحی شد تا همه مردم کشور را با هر اندازه از کمک به تامین فضا‌های آموزشی ترغیب کنیم.

او تاکید کرد: خیرینی که در ساخت مدرسه سازی مشارکت دارند، برای ساختن آینده ایران تلاش می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به رشد قابل توجه کمک به خیرین مدرسه ساز گفت: ۳ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان برای کمک به پروژه‌های خیرساز در نظر گرفته شده است و امیدواریم  علاوه بر همکاری مردم، راه اندازی این سامانه هم موثر باشد.

او با بیان اینکه در جامعه ما فرهنگ مطالبه گری شکل گرفته است، گفت: این موضوع به نظام مدیریت کشور برای اصلاح آن کمک می‌کند.

حاجی میرزائی یادآوری کرد: همانطور که در جریان کرونا و با وجود شرایط سخت تحریمی کم نظیر کشور ما در این مسابقه سخت، با همدلی به خوبی رفته است، این همکاری و همدلی در بخش‌های دیگر هم امیدواریم تداوم داشته باشد.

در حال تکمیل..

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش خیرین مدرسه ساز آموزش و پرورش مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سه هزار معلم جدید در هرمزگان

محمد قویدل در گفتگو با ایسنا افزود: این شمار، معلمان آزمون‌های استخدامی جدید و خروجی دانشگاه فرهنگیان هستند.

وی گفت: سیصد تن از این معلم‌های جدید در شهرستان بشاگرد و جزایر استان جذب می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان افزود: در زمینه تامین فضای آموزشی نیز پارسال ۸۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان به بهره‌برداری رسید و تا پایان امسال نیز ۵۰۰ کلاس دیگر در استان ساخته می‌شود.

قویدل افزود: هرمزگان اکنون حدود ۳۰۰ مدرسه فرسوده نیازمند نوسازی یا مقاوم سازی دارد.

وی گفت: شمار هنرستان‌های جوار صنعت نیز در هرمزگان اکنون به ۲۹ مدرسه رسیده است که در این زمینه استان پیشتاز است.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: هرمزگان ۴۳۰ هزار دانش آموز و بیش از ۲۹ هزار فرهنگی دارد که در سه هزار و پانصد مدرسه مشغول آموزش هستند.

منبع: روزنامه قدس تکتم بهاردوست

دیگر خبرها

  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • جذب سه هزار معلم جدید در هرمزگان
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین